Over mij   Marcel Foederer met omgebouwde fiets

 

Even voorstellen mijn naam is Marcel Foederer 42 jaar en al 17 jaar zelfstandig ondernemer. Mijn opleiding is banketbakker en restaurantkok en ik heb al 14 jaar een bedrijf in de speelautomaten en amusementbranche.

Logisch, nee niet echt.

Hoe kom je dan nu bij fietsen met hulpmotor ofwel elektrische fietsen?

Dat ga ik je uitleggen.

Sinds de invoering van de ÔéČuro heeft de regering de automatenbranche een aantal beperkingen opgelegd die het spelen op automaten minder aantrekkelijk maken. Daarbij is vorig jaar ook nog de kansspelbelasting gekomen samen met het rookverbod wat de omzet in de branche nog verder heeft doen kelderen.

Zoals je boven ziet ben ik 42 jaar en ondernemer dus ik onderneem dingen en ga niet bij de pakken neer zitten ( en zie het eigenlijk als een kans ) en 1 daarvan was mijn studie van creatief internet marketeer, want ik ga niet zitten wachten op het moment dat de regering de totale branche opdoekt omdat ze deze branche liever zelf doen ( Holland casino ). Enfin genoeg gemopperd en weer vooruit kijken.

Creatief Internet Marketeer

Een volle mond maar ontzettend leuk en interessant. In het kort komt het erop neer dat je in de statistieken van zoekmachines een nichemarkt zoekt waar je een passie mee hebt en die tevens een hoog zoekvolume biedt met een lage concurrentie. Hieronder vind je een handig rapport met betrekking op mijn studie. Klik op de link en neem een kijkje in de nieuwe wereld.

 Voor mij waren deze markten iets met koken en met elektrische fietsen.

Koken omdat dit mijn opleiding en passie is, ik mag thuis graag lekker koken voor gezin en/of vrienden.

En elektrische fietsen omdat ik begin vorig jaar erop gefietst heb en meteen verkocht was ( ik heb 15 minuten met een glimlach rondgefietst ). Ik mocht al graag fietsen maar nu helemaal omdat we onze afstanden vergroten en op de fiets zie je dingen die je in de auto op dezelfde plekken nog nooit gezien hebt of niet zijn opgevallen.

Gelukkig denken mijn vrienden er hetzelfde over en zomers maken we dan ook leuke ritten.

Ik wil van deze site dan ook een bijzonder informatierijke site maken met onafhankelijke meningen en testen, en ben nu in de eindonderhandelingen over dealerschap van de voor mij favoriete elektrische fiets alsook onderdelen en accessoires ( want er moet natuurlijk ook brood op de plank ). Heb je vragen, meningen of suggesties laat het me dan even weten.